Business plan ferma de porci

Model plan de afaceri pentru ferma de cresterea porcilor

Pentru publicitate vom opta la aplicarea de banere pe site-urile online din domeniu, care au un trafic de peste de mii vizitatori pe luna. Cantitatea de gunoi de pasare, pe ciclu de productie, este de 1,5 ori fata de furajul consumat, adica cca. Strategia de vanzari si distributie Strategia de vanzari este conceputa pentru a pune bazele unui portofoliu de clienti la intrarea firmei pe piata.

Vor fi acceptate urmatoarele limite in ceea ce priveste viteza de circulatie a aerului in interiorul halelor: Utilaje Utilajele din hala sunt calculate in asa fel, incat sa se asigure un hranitor tranconic la de gaini si o adapatoare circulara la de gaini.

Intretinerea se business plan ferma de porci in boxe comune, marimea grupei fiind in functie de dimensiunile boxei, astfel incat, sa putem asigura o suprafata utila de 0,80 m2 pe cap de animal; — boxele de ingrasare sunt dotate cu sistem automat de adapare si de business plan ferma de porci, cu spatiu separat de odihna si sistem de evacuare a dejectiilor.

Intr-adevar, pretul este relativ ridicat, dar daca analizam preturile si la celelalte sortimente de carne, diferenta nu este foarte mare sau inaccesibila pentru majoritatea oamenilor, mai ales ca, un consum regulat al acestui tip de carne este recomandat de majoritatea nutritionistilor.

Proiect modernizare ferma de porci

Produsul oferit va fi carnea de porc. Micii producatori agricoli vor continua sa-si produca ouale pentru autoconsum, iar populatia urbana — in numar de 11,9 milioane in prezent, dar care va creste treptat — se va aproviziona numai de la producatorii industriali actuali, la care se vor adauga producatorii cu exploatatii agricole avicole.

Deciziile in acest sens vor fi luate de departamentului responsabil, dupa o consultare prealabila cu toti reprezentantii departamentelor.

Plan de Afaceri Ferma Porci

Batalurile sunt situate la o distanta mare de ferma, iar dejectiile sunt transportate gravitational, ceea ce conduce la colmatarea traseului. Viteza de circulatie a aerului este reglabila, limita minima fiind de 0.

Vom incerca sa obtinem contracte pentru vanzarea carnii de iepure la export. Concret, este vorba de canalizarea exterioara, reamenajarea retelei de apa, precum si lucrarile care trebuie efectuate pentru a solutiona problemele legate de dejectii si construirea unor spatii de depozitare a cerealelor.

In medie, pentru un an se obtin: Pentru piata externa vom folosii site-ul www. Micro-ferma de ingrasat porci Publicat de catre Www. Investitia in tehnologie presupune crearea celor mai bune conditii posibile pentru cresterea si ingrasarea porcului. Pe noi ne motiveaza faptul ca avem parte de concurenta, raportat la marimea fermei, atat din punct de vedere al suprafetei, cat si din punct de vedere al efectivului de porcine, avem trei principali concurenti.

Datorita pietii insuficient controlate in Romania, pe piata exista trei categorii de oua oua de complex, oua taranesti si oua de import.

Sfeia Dorel si Baban Ovidiu, sunt cei doi medici veterinari care au fost recrutati prin programul de ocupare a fortei de munca, ei fiind anterior someri. Afacerea incepe cu achizitionarea de grasuni Aceste dimensiuni sunt in conformitate cu Directiva Uniunii Europene nr.

Cele 5,5 miliarde de oua se realizeaza doar in cca. Necesarul de aer al pasarilor este in sransa legatura cu varsta deci cu greutatea corporala. Pentru dezvoltarea activitatii, Eggs SRL si-a propus valorificarea terenului 1 ha aportat de cei 2 asociati, prin construirea a 4 hale pentru cresterea gainilor, a unui depozit si a unui sediu pentru birouri.

Infiintarea de exploatatii avicole nu este numai in interesul noilor producatori avicoli din Romania, ci — mai ales — este de interes national. Numarul si marimea loturilor de porci este in general de capete pe transport si astfel se vor proiecta compartimentele la aproximativ capete.

Ferma de porci: Cum gândim un plan de lucru pentru o afacere profitabilă

Consultantii-cheie Deoarece ferma este in perioada de lansare pe piata si nu are un portofoliu de clienti experienta pana in prezent, se va apela la consultanti-cheie din domeniul economiei agroalimentare, pentru o infruntare mai sigura a concurentei din domeniu si pentru o intampinare mai eficienta a cererii pietei.

Anul III de activitate — dublarea efectivului de valorificat din anul II de activitate si infiintarea unei noi ferme de capacitate asemanatoare. Carnea de porc — sursa de nutienti: In concluzie, oportunitatea afacerii consta in faptul ca o gaina crescuta in sistem intensiv ferma produce de 2,3 — 2,5 ori mai multe oua pe an, cu un consum de furaje pe ou de 2,4 — 2,6 ori mai mic.

In plus, hala inchisa permite un program de lumina conform tehnologiei de crestere si asigura o foarte buna biosecuritate, datorita limitarii contaminarii pasarilor cu germeni patogeni, in comparatie cu cresterea in aer liber sau chiar in hale prevazute cu ferestre. Dintre acestia, doi concurenti au propriul abator de sacrificare al animalelor, dar si un lant propriu de magazine de desfacere al carnii si preparatelor din carne de porc.

Se va opta pentru construirea unei hale inchise, fara ferestre, prevazuta cu un sistem de ventilatie care sa asigure un microclimat corespunzator atat in timpul verii, cat si al iernii.Jan 29,  · 4. Ferma de raci pentru comertul cu raci vii si raci congelati.

Ambele produse se vand bine si la preturi avantajoase pentru producatori. 5. Ferma de porci mistreti merita atentie pentru ca discutam despre investitii banesti mai reduse decat cele pentru porcii domestici.

Mai mult, carnea de porc mistret este mai scumpa si lipsita de mi-centre.coms: 3. Sep 17,  · World Vision Romania (WVR) invita mediul institutional si pe cel de business sa i se alature intr-un parteneriat prin care la moderna ferma AgroVision de.

Realizarea unui plan de afaceri reprezinta una dintre solutiile care poate demonstra viabilitatea proiectului. Planul trebuie sa se ghideze dupa cateva puncte principale, iar pe cele mai important, ti le prezentam mai jos.

I. Acest exemplu plan de afaceri ferma de porci are urmatorul cuprins: I. II. Cuprins O descriere generala a afacerii III. Produse si servicii IV.

Dosare de afaceri: Micro-ferma de ingrasat porci

Ferma de Ovine - Plan de Afaceri - de Ovine - Plan de Afaceri Doresc sa incep o afacere prin construirea unei ferme de ovine, pentru productia de lapte pentru a-l oferi.

Plan de Afaceri Ferma de Porci. START UP Ferma Ovine. Plan de Afaceri Ferma Simmental Building a Business When There Are No Easy Answers. Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln qwertyuiopasdfghjkl zxcvbnmqwertyuiopas dfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnm PLAN DE AFACERI qwertyuiopasdfghjklzx FERMA DE STRUTI.

Download
Business plan ferma de porci
Rated 0/5 based on 32 review